ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Hırbetsode İlkokulu

Hırbetsode İlkokulu

Adres
ALTINTEPE MAH. UĞURLU KÜME EVLERİ HIRBETSODE İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 84 İÇ KAPI NO 1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
08.00-14.35
Elektrikli sistem (ısı pompası)
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Öğretmenlerin kendi imkanlarıyla tuttukları servis araçla ulaşım sağlanmaktadır. Servis aracın kalkış yeri merkez (abide park) tır.
Mezra
İl merkezine 65 km.
Diğer Hususlar
Okulumuz yeni açılan ilk/ortaokul olup ortaokula ait web sayfası daha oluşturulmamıştır. Derslik sayımız ortaokul 4 ilkokul 4 tür. öğrenci sayımız toplam 201 dir. Her bir sınıfın sadece 1 şubesi bulunmaktadır.